Aksesori i më IN i verës 2021, shalli dhe mënyrat se si mund ta përdorni atë

11:58 | 4 Gusht 2021

Këto janë trende të viteve 90 të cilat janë rikthyer fuqishëm në 2021-in.

Aksesorë më IN i kësaj verë është shalli, dhe me siguri e keni të gjithë në dollapin tuaj.

Po, e kuptuat mirë se kjo pëlhurë e vogël me ngjyra duke përdor fantazinë do t’ju lejojë të dukeni më bukur në plazh ose në ditët e nxehta në qytet.

Mund të stiloni flokët me të në mënyra nga më të ndryshmet, mund ta përdorni si pjesë të rrobave të banjës ose mund ta lidhni në duar në këmbë ose në çantë.

Këto janë trende të viteve 90 të cilat janë rikthyer fuqishëm në 2021-in. Hidhini një sy: