AKI raporton për gjendjen e sigurisë në Kosovë

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë sot mban mbledhje.

Lajme

10/06/2020 09:18

R e n d i   i  d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 09.03.2020;

3. Raportim i Drejtorit të AKI-së lidhur me gjendjen e sigurisë gjatë periudhës së pandemisë dhe situata aktuale;

4. Të ndryshme.

Vendi: N302 Koha: 09:00. /Lajmi.net/