Të Infektuar: 1083

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Abu Dhabi përpunon modelin M6 të BMW

19:59 | 25 Tetor 2014

BMW M6 Gran Coupe

Kjo veturë e bukur është një përpunim i Abu Dhabi, me 754 kuaj-fuqi.

BMW Abu Dhabi Motors ka treguar vetën për kapacitetin e përpunimeve të veturave, duke e përpunuar shumë bukur veturën M6 të BMW, në një stil të gjelbërt.

Njëjtë si në modelet mahnitëse të kaluara të M6 Coupe që ju kemi shfaqur, edhe ky është një i tillë.

Jo vetëm që është përfunduar në një stil të gjelbërt, por i janë shtuar edhe disa opsione në fuqi, duke e bërë atë të llojit të veçantë, transmeton Lajmi.net.

Gran Coupe tani dërgon 754 kuaj-fuqi, ku më herët i dërgonte vetëm 552.

Përmirësime të tjera përfshijnë një kapak Manhart, një spojler përpara Kelleners dhe një mamitë mbrapa M-Performance – që të gjitha me fibra të karbonit.

Fotografitë e këtij përpunimi mund t’i shihni lartë.