A po e lufton drogën Joe Jonas?

Këngëtari dhe aktori ka ndërprerë turnirin e tij në botë bashkë me vëllezërit e tij, për shkak të problemeve që po i kalon me drogën. Koncertet nuk do të ishin realizuar pa të dhe një burim thotë se i janë lutur këngëtarit që të mund t’ia dalë sa më shpejtë që të jetë prezent në…

ShowBiz

19/10/2013 17:14

Këngëtari dhe aktori ka ndërprerë turnirin e tij në botë bashkë me vëllezërit e tij, për shkak të problemeve që po i kalon me drogën.

Koncertet nuk do të ishin realizuar pa të dhe një burim thotë se i janë lutur këngëtarit që të mund t’ia dalë sa më shpejtë që të jetë prezent në koncerte.

Në këtë pikë, vëllezërit e Joeit nuk duan t’ia dinë për koncertet por vetëm për shërimin e vëllait.

Ky informacion mori hov në vitin 2010 kur filluan disa thashetheme se Joe Jonas dhe e dashura e tij në atë kohë janë në një video duke pirë alkool dhe duke marrë drogë në mënyrë të pakontrolluar. Mirëpo, ajo video nuk i shfaq kurrë.