A mund të humbni peshë vetëm duke bërë Yoga

11:07 | 27 Qershor 2019

A është e mundur të humbim peshë duke bërë Yoga, ky debat vazhdon të diksutohet për shumë kohë.

Na u është mësuar se pesha mund të humbet vetëm nesë ushtrojmë me orë të tëra në fitnes, intesivisht, raporton “Skinny Ms”, transmenton lajmi.net.

Sido që të jetë, ata që e kanë provuar këtë metodë, e dinë që Yoga ndihmonë në humbje peshe. Por, Yoga kërkon edhe fuqi fizike, dhe atë mendore.

Nuk është vetëm tek ushtrimet. “Arma sekrete”, qëndron tek ajo se rutina e Yoga-së, nuk ndikon vetëm në trupin tuaj, por rregullon edhe mendjen.

Yoga do ju ndihmojë që të vini në balancë edhe mendje edhe turpin, duke çuar kështu deri tek humbja e peshës në mënyrë të suksseshme.

Kjo formë e ushtrimi ju ndryshon si nga brenda ashtu edhe nga jashtë, pasi që të këni filluar të ushtroni Yoga, do të jeni më të vetëdijshëm për trupin dhe mendjen tuaj, për këtë arsye Yoga rekomandohet, por jo të gjithë janë të mirë në të.

Disa persona e gjejnë shumë të vështirë, për shkak senuk mund të koncetrohen dhe e gjejnë shumë më lehtë të punojnë vetëm me trupin e tyre. /Lajmi.net/