A konsiderohet porno si tradhëti?

Përkundër asaj që mund të keni dëgjuar, pavarësisht nëse keni partnerë ose jeni beqarë, shikimi, leximi ose dëgjimi (etik, konsensual) i pornos nuk është natyrshëm i gabuar.

Lifestyle

09/06/2020 10:58

Angazhimi me pornografi (etike, konsensuale) ndërsa është në një marrëdhënie nuk vlerëson në mënyrë të natyrshme si tradhëti, transmeton lajmi.net.

Siç thotë Caitlin V., MPH, seksolog klinik për Royal, një kompani prezervuese dhe lubrifikante miqësore me vegan, “Të kesh një praktikë të shikimit të pornos dhe seksit solo thjesht mund të tregojë që një person ka një marrëdhënie seksuale të shëndetshme me veten e tyre”.

Akoma, marrëdhënia e dikujt me pornografinë mund të bëhet e pashëndetshme, shkruan helathline.

Pse disa ndjehen sikur kjo është tradhëti? “Një partner që përdor porno mund të ndjehet si tradhëti për shumë arsye”, thotë Caitlin V.

Për shembull:

  • Ata po eksplorojnë seksin pa ty.
  • Ata bëjnë seks me veten në vend të jush.
  • Ata po fantazojnë duke bërë seks me njerëz që nuk janë ju.
  • Porno shfaq aktet seksuale që ti dhe partneri juaj nuk i keni bërë kurrë.
  • Ata po fshehin zakonet e tyre të shikimit pornografik nga ju. /Lajmi.net/