Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

A keni parë ndonjëherë kësi lloj këlyshi?

19:49 | 14 Qershor 2014

Dy këlyshët e gjelbër

Ai është këlyshi i jashtëzakonshëm. Shikoni videon e këlyshit të lindur me gëzof të gjelbërt.

Këlyshi ka lindur më i vogël dhe më i dobët se vëllezëritdhe motrat e tij, por me një shkëlqim të veçantë.

Ky është këlyshi i lindur me gëzof të gjelbërt.

I lindur më i vogël dhe më i dobët se vëllezërit e motrate tij, ai po lufton për të mbijetuar.

Por le të shpresojmë që shkëlqimi i tij i rrallë mund t\’i japë atij fuqinë e Hulkut të tmerrshëm.

Këlyshi, një racë e zagarit, la të habitur rritësit e qenëve kur ai \’shfaq\’ javën e kaluar.

Një mashkull dhe një femër kishin lindur me push të gjelbërt.

Femra ka ngordhur, por mashkulli ka mbijetuar, edhe pse ai është shumë i dobët.

Ju lëmë me disa pamje të pabesueshme të këtij lloji të veçant të qenit.