A ju kujtohet Meg Ryan?

Para 20 vjetësh, Meg Ryan e pushtoi botën si aktorja më e ëmbël e Amerikës me komedinë e saj romantike “Sleepless in Seattle”. Sot, ajo shumë pak është para kamerave. Dhe nuk e njohin përderisa del në qytet ose edhe në lagjen e saj në Manhatan. Në moshën 51 vjeçare, mbretëresha e komedive romantike, tani…

ShowBiz

03/10/2013 11:36

Para 20 vjetësh, Meg Ryan e pushtoi botën si aktorja më e ëmbël e Amerikës me komedinë e saj romantike “Sleepless in Seattle”.

Sot, ajo shumë pak është para kamerave. Dhe nuk e njohin përderisa del në qytet ose edhe në lagjen e saj në Manhatan.

Në moshën 51 vjeçare, mbretëresha e komedive romantike, tani për një kohë të gjatë pushon nga Hollywoodi dhe preferon që më shumë të fokusohet tek vajza e saj 8 vjeçare Daisy dhe i dashuri  i saj, rokeri John Mellencamp, 61 vjeçar.

“Të jetosh në New York është pak më ndryshe”, thotë aktorja për gazetën People.

“Los Angelos ka të bëjë vetëm për filma, ndërsa New York është shumë më shumë se kaq dhe po ashtu jam edhe unë.”