A ja vlen me punu në blegtori?: Gazetarja sheh nga afër punën në këtë sektor

Blegtoria është një nga sektorët ku shumë njerzë në Kosovë angazhohën dhe e garantojnë ekzistencën e tyre. Gazetarja e lajmi.net ka qëndruar në një nga fermat blegtorale në qytetin e Obiliqit, shkruan lajmi.net Ajo ka parë nga afër se si është të punosh në këtë sektor, ku duhet të kujdesesh për kafshët të cilat kërkojnë…

Lajme

20/11/2023 18:25

Blegtoria është një nga sektorët ku shumë njerzë në Kosovë angazhohën dhe e garantojnë ekzistencën e tyre.

Gazetarja e lajmi.net ka qëndruar në një nga fermat blegtorale në qytetin e Obiliqit, shkruan lajmi.net

Ajo ka parë nga afër se si është të punosh në këtë sektor, ku duhet të kujdesesh për kafshët të cilat kërkojnë një mbikëqyrje disa herë brenda ditës.

Blegtori i kësaj ferme tregon për peripecitë dhe angazhimet që bëjnë për të u kujdesur për kafshët./Lajmi.net