9 llojet e grave që iu duken burrave të frishme dhe ikin nga ato

15:18 | 21 Tetor 2021

Nuk bëhet fjalë vetëm për gra të forta dhe të pavarura, por edhe për personalitete tepër të papjekura ose narciste.

Pas magjisë fillestare të takimeve të para, burrat përfundojnë duke mos toleruar sjellje të caktuara të takimit të tyre. Në veçanti, ka identitete të sakta femërore që i duken një burri mjaft të patolerueshëm, shkruan Giornodopogiorno.

Për këtë arsye, para se të fillojnë një lidhje serioze, ata tërhiqen. Këto janë profile specifike të grave që aktivizojnë një forcë neveritëse nga ana e burrave, transmeton lajmi.net.

Nuk bëhet fjalë vetëm për gra të forta dhe të pavarura, por edhe për personalitete tepër të papjekura ose narciste. Për më tepër, shumë nuk i tolerojnë gratë që janë shumë nxitëse ose vetëmbushura me veten.

Zbuloni se cilat gra i trembin më shumë meshkujt

Narciziste

Janë gra që kërkojnë vazhdimisht vëmendje nga burri i tyre dhe të tjerët. Janë ato që nuk hezitojnë të bëjnë gjithçka që është e mundur për të tërhequr shokët drejt vetes, në mënyrë që të tërheqin vëmendjen tek vetja gjithmonë dhe në çdo rast. Kur flasin për jetën e tyre në çift, flasin për të në vetën e parë njëjës.

Llojet tepër bezdisëse dhe të varura

Kur një marrëdhënie kthehet në një varësi, qoftë fizike, emocionale, apo financiare, është një shenjë e keqe. Në fakt, marrëdhënia mund të bëhet torturë për të dy.

Gratë plotësisht të papjekura

Një grua emocionalisht e papjekur mund të jetë një plagë nëse mendoni të shkoni më tej me të në marrëdhënien tuaj. Profili i këtij personaliteti parashikon një seri të bukur defektesh që në afatgjatë mund ta çojnë njërin prej partnerëve të marrë rrugën e ikjes.

Në fakt, gratë e papjekura janë: xheloze, 100% të varura nga partneri, kanë vështirësi të imagjinojnë jetën pa ata. Ato janë gjithashtu shpesh fëminore dhe për këtë arsye nuk e marrin shumë seriozisht jetën në çift.

Gratë 2.0

Janë mbrojtëset jo të penduara të mediave sociale, të fiksuara pas imazhit të tyre, të cilin e reflektojnë në botën virtuale. Në disa raste janë personalitete të përkushtuara ndaj narcizmit ose ekspozicionizmit të pastër dhe të thjeshtë. Dhe për t’u shprehur, ato nuk mund të heqin dorë nga telefonat inteligjentë dhe rrjetet sociale.1

Nuk pëlqehen nga bota mashkullore, shumë të fiksuara me pamjen e tyre fizike

Ndër llojet e grave që trembin burrat janë ato që kujdesen për trupin e tyre pothuajse në mënyrë obsesive. Kështu që ato i kushtojnë vëmendje asaj që hanë, çfarë veshin, zakonisht shkojnë në llixha dhe palestra dhe janë gjithmonë të përditësuara me modën e fundit.

Gratë që trembin meshkujt me qëndrimin e tyre prej dive

Burrat e sotëm nuk i duan vërtet gratë që mendojnë se gjithçka u takon ose u lejohet. Një qëndrim prej dive, i shtyn ato të duan të tyren thuajse duke e nënshtruar partnerin. Por jo të gjithë i tolerojnë ato gra që priren të sillen si të duan, pa qenë kurrë përgjegjëse ndaj askujt.

Gratë fatale

Disa gra mund të jenë mizore kur bëhet fjalë për zemrën e një burri, duke luajtur rolin e një magjepsëseje ose femre fatale. Ndërsa një marrëdhënie e tillë fillimisht mund të jetë tërheqëse, në fund ajo nxjerr në pah disa tipare të errëta.

Ato që sillen si “unë di gjithçka”

Mungesa e përulësisë dhe qëndrimi shumë krenar nuk pëlqehet nga burrat. Edhe pse fillimisht mund të bëjë përshtypje, në planin afatgjatë është e padurueshme. Ju nuk mund të krijoni një marrëdhënie me ata që gjithmonë besojnë se kanë të drejtë ose dinë gjithçka.

Gratë që janë plot me veten e tyre në fjalë dhe vepra

Si t’i besoni një gruaje që vazhdon ta kritikojë vetëm për t’u dukur? Burrat kanë frikë nga gratë që janë shumë të vetëkënaqura me veten për të injoruar nevojat e të tjerëve. Kjo zakonisht nuk është mirë për çiftin. /Lajmi.net/