Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

7 ushtrimet që ndihmojnë në lulëzimin e trupit të femrës

11:31 | 6 Shkurt 2020

Mënyrat më të mira për një trup më të shëndetshëm.

Është vërtetuar që aktivitete fizike ndihmojnë në eliminimin e sëmundjeve të zemrës, largimin e stresit dhe depresionit, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Stabiliteti i topit me anë të ‘hamstringut’

Ky ushtrim është shumë i mirë jo vetëm për stimulimin e prapanicës por edhe në ‘hamsdtring’, kukat, dhe barkë. E gjitha që ju duhet është të stabilizoni topin.

Pozita e luftëtarit

Ky ushtrim është i mirë për përmirësimin e balancës deh forcimin e këmbëve.

Push – ups me top të stabilizuar

Përdorimi i topit që të stabilizojë balancën tuaj prek më shumë muskujt se sa push – ups të zakonshme në tokë.

Pozicioni V i ushtrimeve

V –up janë ushtrimet që formojnë “6 – pack”.

Plank me pozicione më të vështira

Plank prek shumë nga muskujt e trupit si barkun, shpinën dhe krahët.

Kthesa kurrizore në pozicionin e ulur

Ndihmon në zgjatjen e muskujve të krahëve dhe gjoksit dhe përmirëson gjendjen e kurrizit.

Pozita e yoga-s me një këmbë “pëllumbi i mretit”

Kjo lëvizje ju bënë më fleksibil dhe zgjat muskujt e krahut, shpinës dhe gjoksit.

Një pozitë relaksuese e yoga-s para gjumit, mund të qetësoj gjendjen tuaj. Pozita e futurës është më e preferuar. /Lajmi.net/