Gazetari ngjitet te Kalaja e Prizrenit, sjell eksperiencën e tij

Gazetari Selim Miftari gjatë javës ka përjetuar një eksperiencë pak më ndryshe. Ai është ngjitur te Kalaja e Prizrenit, njëra prej bukurive të shumta të këtij qyteti dhe vendit. Kalaja përveç që ofron një pamje të jashtëzakonshme të qytetit, aty brenda ka edhe shtëpi të bukura për sy.

Fun

20/01/2024 17:28

Gazetari Selim Miftari gjatë javës ka përjetuar një eksperiencë pak më ndryshe.

Ai është ngjitur te Kalaja e Prizrenit, njëra prej bukurive të shumta të këtij qyteti dhe vendit.

Kalaja përveç që ofron një pamje të jashtëzakonshme të qytetit, aty brenda ka edhe shtëpi të bukura për sy.