14-vjeçarja, balerina e parë me mbulesë

14-vjeçarja Stephanie Kurlou është jashtëzakonisht e pasionuar pas baletit.

Fun

02/02/2016 19:10

 Ajo është marrë që e vogël me balet por pasi familja e saj u konvertua në fenë myslimane, asaj iu desh të hiqte dorë nga ëndrra e saj.

Babai i vajzës me origjinë australiane dhe nëna me origjinë ruse kanë nisur një fushatë për mbledhjen e disa fondeve që do t’i sigurojnë Stefanies një trajnim me kohë të plotë në një shkollë profesionale baleti.

Pasi ajo të arrijë qëllimin e saj, synon të hapë një shkollë arti për njerëzit e kulturave të ndryshme, raporton “DailyMail”.