10 momentet më të turpshme që i kemi përjetuar (Foto/Video)

Edhe pse këto i ndodhin çdo njeriu, prapë se prapë ato të bëjnë të ndihesh në siklet.

Lajme

01/10/2015 12:03

Kjo është lista e 10 momenteve të cilat të gjithë ne i kemi përjetuar, e që lajmi.net i transmeton për ju:

1) Ai momenti kur jeni duke ecur në rrugë dhe e kuptoni se ju jeni duke shkuar në drejtimin e gabuar
1) When you walk down the street and realize you need to be going in the opposite direction.

2) Ose kur jeni duke ecur dhe papritmas rrëzoheni edhe pse nuk ka ndonjë pengesë
2) When you walk down the street and you trip over nothing in particular.

3) Kur jeni duke ngrënë dhe aksidentalisht e kafshoni pjesën e brendshme të faqeve tua
3) When you're eating and you bite the inside of your cheek.

4) Kur ulesh në karrige dhe karrigia bën një zhurmë që duket sikur ti ke lëshuar gazra
5) When you get up from a chair and it sounds like you're farting.

5) Kur jeni duke biseduar me dikë dhe papritmas e pështyni gjatë të folurit
6) When you're talking to someone and you notice your spittle land on their face.

6) Kur i pastroni duart në tualet dhe uji ju lag pantallonat
8) When you wash your hands in the bathroom and water splashes down your front.

7) Kur hini në tualet dhe e gjeni dikë tjetër aty
10) When you walk in on someone else in the bathroom.

8) Kur sapo përshëndeteni me një shok/shoqe dhe pastaj e kuptoni që të dy jeni duke ecur në drejtimin e njëjtë
13) When you say goodbye to an acquaintance and then realize you're both walking in the same direction.

9) Kur jeni duke pirë diçka dhe pija fillon të rrjedh nga goja juaj
15) When you try to take a drink and you somehow miss your mouth.

10) Kur dëshironi të dilni nga një ndërtesë dhe në vend që ta shtyeni derën, ju e tërhiqni atë
16) When you're trying to exit the building and you pull the door handle instead of pushing.

/Lajmi.net