Të Infektuar: 57.317

Të Shëruar: 50.487

Të Vdekur: 1.447

​Mblidhet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

7:47 | 30 Nentor 2020

Mblidhet sot komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë.

Komisioni pritet të mblidhet në ora 09:00 e ku në rend dite fillimisht ka miratimin e procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 18 nëntor.

Ndërkohë që anëtarët e këtij komisioni do të takohen me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Shërbime të Jashtme të Republikës së Kosovës.