Shtetet e Bashkuara te Amerikës – Lajmi.net

UFO ekspozohet gjatë uljes së avionëve në aeroplan mbajtëse

Një projekt i qeverisë së SECRET-it është ekspozuar nga një pilot amerikan që zbulon një qvion supersonik, sipas pretendimeve në internet....

14 September, 2018Lexo më shumë

Trupat amerikane dhe ruse mund të fillojnë Luftën e Tretë Botërore nga gabimet në Siri

Trupat amerikane dhe ruse janë në rrezik për të shkaktuar aksidentalisht një luftë në Lindjen e Mesme, ka thënë një ish-këshilltar i qeverisë ruse....

9 September, 2018Lexo më shumë

Kina po mban burime të virusit të ri të gripit vdekjeprurës

Sëmundjet mund të përhapen tepër shpejt në të gjithë popullsinë dhe si shpërthimet e shkaktuara nga sëmundjet ngjitëse kanë treguar se është tepër e rëndësishme që shkencëtarët të kenë kohë për t'u përgatitur për tendosje të reja në mënyrë që të trajtojnë pacientët në mënyrë adekuate....

29 August, 2018Lexo më shumë