Politikanet – Lajmi.net

Politikanë të liberalizuar, qytetarë të izoluar

Derisa qytetarët e Kosovës vazhdojnë të presin dyerve të ambasadave të shteteve të Bashkimit Evropian (BE) për t’u pajisur me vizë schengen, kryeministri Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij Anita janë pajisur me pasaporta të Shqipërisë, me të cilat mund të lëvizin lirshëm në Evropë....

13 January, 2018Lexo më shumë

Veterani i UÇK-së uron Vitin e Ri dhe porosit politikanët mos ta prishin miqësinë me SHBA-të

Veterani i UÇK-së, Arben Geci ka uruar Vitin e Ri dhe ka porositur politikanët që ta ruajnë miqësin me SHBA-të dhe mos ta prishin atë për interesa të ngushta të tyre....

31 December, 2017Lexo më shumë

Ja kush është politikani më i preferuar për të rinjtë kosovarë (Anketa)

Nëpërmjet një konference për media, sot KDI publikoi të gjeturat kryesore të hulumtimit të opinionit publik të dytë të realizuar me votuesit e rinj të moshës 18 deri 22 vjeçare lidhur me sjelljet, qëndrimet dhe preferencat e tyre politike. Të gjeturat konfirmojnë se problemet e të rinjve mbeten të njëjta dhe të paadresuara....

27 December, 2017Lexo më shumë