Ndërtimet pa leje – Lajmi.net

Arkivi i Ejup Bajramit që i tmerron edhe Prokuroritë

Gjatë gjithë mandatit të Ismet Beqirit e Isa Mustafes, nuk e lëshoi derën e Komunës së Prishtinës duke paraqitur raste të ndërtimeve pa leje. Ejup Bajrami, ish kryetar i Iniciativës Qytetare për Mbrojtjen e Qytetit të Prishtinës, tregon se si bëri shumë kallëzime penale dhe u shkroi Institucioneve të vendit për degradimin e Prishtinës nga të cilat nuk mori asnjë përgjigje. Ai kujton rreth 6 mijë shkresat që i ka përpiluar me iniciativën e tij për shkelësit e ligjit në kryeqytet që nuk i ndëshkoi askush....

6 January, 2018Lexo më shumë

Ish drejtori i Kadastrës: Kjo është e vërteta për 46 mijë ndërtimet pa leje, Ahmeti është manipulues (Dokument)

Ish drejtori i Kadastrës të Komunës së Prishtinës, Shiqeri Spahiu i cili gjatë katër viteve të fundit ka qenë asamblistë nga radhët e LDK-së e ka demantuar kryetarin Shpend Ahmeti, i cili në çdo debat thotë se, në qeverisjen e LDK-së ndodhët 46 mijë ndërtime pa leje....

14 November, 2017Lexo më shumë

Propaganda e Shpend Ahmetit për 46 mijë ndërtimet pa leje në Prishtinë. Ja e vërteta (Dokument)

“Krijimi i regjistrit nuk e ka pasur mundësinë e selektimit të ndërtimeve pa leje të cilat janë të ndërtuara para lufte dhe ato pas lufte. Kështu që numri total i përfshinë të dy periudhat”, thonë në Ministri të Ambientit....

4 November, 2017Lexo më shumë