NASA – Lajmi.net

NASA ka dërguar një sinjal 13 miliardë milje në hapësirë. Dhe mori përgjigje

Derisa ne presim që të realizohen ende rrugët nëpër fshatrat e thellë, NASA arriti që të kontaktojë me një anije kozmike 13 miliardë milje larg....

4 December, 2017Lexo më shumë

‘Nuk kishte Big Bang’, shkencëtari bën zbulime të pabesueshme

Një zëdhënës i Hapësirës ka rrënuar teorinë që universi ka shpërthyer në ekzistencë në një ngjarje masive dhe ka propozuar që ai të besojë galaktikën në një mënyrë tjetër....

3 December, 2017Lexo më shumë

Nuk jemi të vetmit në këtë Univers: NASA ka vendosur t’i gjejë jashtëtokësorët

NASA planifikon ta dërgojë roverin në Mars me shpresë se do t’i gjejë jashtëtokësorët. ...

2 December, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->