Inteligjent – Lajmi.net

Si të dukeni të mençur edhe kur nuk jeni?

Disa njerëz janë më të zgjuar se të tjerët – shkencëtarët besojnë se është rezultat i një kombinimi të faktorëve kompleks, duke përfshirë çdo gjë nga gjenetika jonë në mjediset në të cilat rriten. ...

2 December, 2016Lexo më shumë

“Fustani i mençur” ndryshon ngjyrën me një prekje butoni! (Video)

Kompania ‘Showpo’ që shet rroba përmes internetit, e ka krijuar të ashtuquajturin “fustan të zgjuar” të cilit mund t’i ndryshohen ngjyrat....

31 October, 2016Lexo më shumë

10 shprehje që njerëzit e zgjuar i thonë vetës çdo ditë

Njerëzit inteligjentë janë të etur për njohuri dhe dije, megjithatë ata respektojnë veten dhe njerëzit përreth....

19 August, 2016Lexo më shumë