Dhuna – Lajmi.net

Kryeprokurori i Pejës: Rastet e dhunës në familje do të trajtohen me prioritet

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Pejës, Agim Kurmehaj, ka mbajtur takim me zyrtarët përgjegjës policor nga stacionet policore brenda kompetencës të kësaj prokurorie dhe mbrojtësit e viktimave, me qëllim të koordinimit sa më të mirë për trajtimin e rasteve të dhunës në familje.  ...

31 August, 2018Lexo më shumë

Pejë, burri sulmon fizikisht bashkëshorten

Një rast tjetër i dhunës në familje është raportuar në qytetin e Pejës....

22 August, 2018Lexo më shumë

Drejtori i Qendrës Sociale arsyeton dhunën në familje – krahason Kosovën me Suedinë

Vebi Mujku drejtor në Qendrën për Punë Sociale në Prishtinë ka arsyetuar dhunën në familje....

20 August, 2018Lexo më shumë