BE – Lajmi.net

Mogherini dhe Hahn i bëjnë bashkë në Nju Jork udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor

Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, dhe komisonari për zgjerim i bllokut, Johannes Hahn, takuan udhëheqësit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, në margjina të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork....

21 September, 2017Lexo më shumë

BE rikonfirmon mbështetjen për perspektivën e zgjerimit me Ballkanin Perëndimor

Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, dhe komisonari për zgjerim i bllokut, Johannes Hahn, takuan udhëheqësit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, në margjina të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork....

21 September, 2017Lexo më shumë

Apostolova: Nuk komunikoj me politikanë të akuzuar

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, gjatë një interviste ekskluzive për gazetën “Zëri” ka theksuar se sundimi i ligjit është prioriteti më i rëndësishëm i tyre, prandaj janë të kufizuar në komunikimet dhe takimet me politikanë-zyrtarë të lartë, që kanë aktakuza të ngritura nga institucionet e drejtësisë. Gjatë kësaj interviste për “Zërin” ajo ka folur edhe për Marrëveshjen e Demarkacionit me Malin e Zi dhe luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar, kushte këto për të cilat BE-ja nuk do të bëjë kompromis për heqjen e vizave....

21 September, 2017Lexo më shumë