Avokati i Popullit – Lajmi.net

Pensionistëve kontributpagues u mohohet e drejta themelore

Avokati i Popullit Hilmi Jashari bëri me dije se kanë pasur shumë ankesa nga qytetarët e vendit për të drejtën në pension kontributpagues, si dhe të drejtën në shfrytëzimin e pensioneve të tjera të aplikueshme në Kosovë....

1 March, 2018Lexo më shumë

Avokati i Popullit do që KQZ-ja t’i japë qasje KDI-së në raportet financiare të partive politike

nstitucioni i Avokatit të Popullit, ka publikuar rekomandimin për Komisionin Qendror Zgjedhor (KQZ) me të cilin rekomandon që Institutit Demokratik të Kosovës t’i ofrojë qasje në raportet financiare dhe raportet e shpenzimeve të partive politike....

10 February, 2018Lexo më shumë

Deputetët neglizhuan ndotjen e ambientit (Video)

Rezulton se deputetët me vonesë e trajtuan temën e ndotjes së ambientit. Ata edhe në vitin 2016 e kishin mundësinë që ta bëjnë një gjë të tillë, por që duket se e kanë neglizhuar. Kështu thonë ata vet, pas akuzave të avokatit të popullit se nuk e morën për bazë raportin e tij./Klan Kosova...

1 February, 2018Lexo më shumë