Mundësi pune – Lajmi.net

Mundësi pune

Për momentin nuk ka asnjë pozitë e lirë në lajmi.net.

Ne vazhdimisht jemi në kërkim të talentëve të rinjë dhe personave të motivuar për t’u bashkëngjitur me ekipin tonë.
Nëse mendoni se jeni kandidat i përshtatshëm për lajmi.net, na dëgoni CV’në dhe një letër motivuese në info (at) lajmi.net