KEDS tregon për vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë vikendit – Lajmi.net
KEDS tregon për vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë vikendit
Autori: Lajmi.net EkonomiLajme 16:36, 10 May 2018
KEDS e ka publikuar orarin e ndalesës së rrymës gjatë vikendit. Siç ka njoftuar kjo kompani  ndalesat janë të planifikuar për shkak të ndërhyrjeve në rrjet.

Njoftimi i KEDS:

Gjakovë

 Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.05.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinfshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

2.

Më 14.05.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Ferizaj

 

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.05.2018 në TS 35/10 kV Kaqaniku do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002)prej orës 08:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçueseve nga shtyllat e vjetra në shtylla të reja.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 13.05.2018 në NS 110/06 kV Hani i Elezit (kodi:420) do të këtë ndërprerje totale prej orës 09:00-15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteza H.Elezit, shkolla fillore, shkolla e mesme, hekurudha, banesa Jahush Kuka, Glloboqica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, lagjja Kollomoqe, fabrika e suxhukut, Seqishta, Krivenika, gurthyesi Gur i bekuar, terminali doganor, fabrika e Stiroporit, Paldenica, pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca, Dremjaku, Vlashët nga Llapori, pompa Shell, dalja 0.4kV nga Dogana.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Servisim i zbarrave të përbashkëta, punime të KOSTT-it.

Gjilan

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.05.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosje e rrjetit 0.4 kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.05.2018 në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i  bazave dhe siguresave 10kV.

Mitrovicë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.05.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 71074004) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 14.05.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Parku i biznesit (Kodi: 71074005) prej orës 12:30 deri në ora14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ETC, Emona city, Fabrika e pajimeve, Çarli, Parku i biznesit, Terminali, furra, Zyra administrative e veriut.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 14.05.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Viva-Lux (Kodi: 71074006) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gorenje, Betonjerken,  Burimi, hoteli Viva-Lux.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Pejë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 12.05.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00-12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxhë, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe  Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të TM në fshatin Rastavicë.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 12.05.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores14:00-17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i dy  trafove të reja  400kVA dhe 160kVA.

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 14.05.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.05.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 11:00 deri në ora12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO