Zyrtari amerikan takon Ministrin Maqedonci, konsultohen në fushën e mbrojtjes

Departamenti amerikan i Mbrojtjes ka njoftuar për vizitën e drejtorit kryesor për Politikat Europiane të NATO-s, Alton Buland në Kosovë. Departamenti amerikan i Mbrojtjes njoftoi përmes një postimi në “X” se ai pati “konsultime dypalëshe të mbrojtjes SHBA-Kosovë” me ministrin kosovar të Mbrojtjes, Ejup Maqedonci. Ky zyrtar amerikan ka takuar vetëm Ministrin e Mbrojtjes Ejup…

Lajme

26/02/2024 18:15

Departamenti amerikan i Mbrojtjes ka njoftuar për vizitën e drejtorit kryesor për Politikat Europiane të NATO-s, Alton Buland në Kosovë.

Departamenti amerikan i Mbrojtjes njoftoi përmes një postimi në “X” se ai pati “konsultime dypalëshe të mbrojtjes SHBA-Kosovë” me ministrin kosovar të Mbrojtjes, Ejup Maqedonci. Ky zyrtar amerikan ka takuar vetëm Ministrin e Mbrojtjes Ejup Maqedoncin, ka shkuar në Shtabin e KFOR’it dhe kontigjentin amerikan për t’i falënderuar për rolin që luajnë duke kontribuuar për stabilitetin në Ballkanin Perëndimor.

Postimi i plotë: