​Zyrtare, Munishi trajner i Dukagjinit

Ismet Munishi do të jetë trajner i klubit të futbollit Dukagjini. Palët tashmë kanë arritur marrëveshje dhe njoftimi është bërë edhe në faqen zyrtare të klubit nga Klina. “Klinë, më 4 qershor 2024, sot në zyret e klubit tonë është nënshkruar kontrata bashkëpunimi me trajnerin e njohur Ismet Munishi, i cili ishte pjesë e disa…

Sport

04/06/2024 13:00

Ismet Munishi do të jetë trajner i klubit të futbollit Dukagjini. Palët tashmë kanë arritur marrëveshje dhe njoftimi është bërë edhe në faqen zyrtare të klubit nga Klina.

“Klinë, më 4 qershor 2024, sot në zyret e klubit tonë është nënshkruar kontrata bashkëpunimi me trajnerin e njohur Ismet Munishi, i cili ishte pjesë e disa skuadrave në Kosovë. Ismeti theksoj se është i gatshëm të udhëheq ekipin ku premton punë dhe përkushtim maksimal, gjithashtu kërkoi mbështetje nga i gjithë qyteti i Klinës. Na prift e mbara, Ismet Munishi”, thuhet në komunuikatën zyrtare të Dukagjinit.

Munishi vjen në këtë pozitë si pasues i Armedn Dallkut i cili e drejtoi Dukagjinin për katër sezone radhazi.