Zhveshët protestuesi, ia fal rrobat KEDS-it

Protesta për uljen e çmimit të energjisë elektrike, kthimin e tarifës së lirë në orarin ditor dhe transparencën publike mbi pronarin e distribucionit, ka vazhduar edhe sot para KEDS-it.

Lajme

14/01/2015 13:49

Protesta ka filluar në ora 12:00 dhe para KEDS janë mbledhur dhjetëra qytetar që për të tretën ditë po protestojnë.

Njëri nga protestuesit, edhe përkundër temperaturave të ftohta, është zhveshur dhe rrobat ia ka fal KEDS-it në shenjë proteste, raporton KosovaPress.