Zgjedhje të parakohshme në UP

Qeveria e Kosovës dhe Ministria e Arsimit kanë marr vendim që Universitetin Publik të Prishtinës ta dërgojnë në zgjedhje të parakohshme.

Lajme

24/10/2015 11:49

Vendimi u morr sot gjatë mbledhjes së Qeverisë. Sipas këtij vendimi, UP do t’i nënshtrohet zgjedhjeve në 2-3 muajt e ardhshëm dhe i gjithë procesi pritet të përfundojë më së largu në mars të vitit të ardhshëm, raporton lajmi.net.

Ky vendim  Qeverisë vije pas votimit për shkarkimin e rektorit Ramadan Zejnullahut dhe vendimit të MASHT-it për ta kthyer atë në pozitën paraprake./lajmi.net/