Zbritja e madhe në ArtMotion vjen bashkë me Digitalb

Data e shumëpritur nga të gjithë klientët,1 Maji shënon rritjen edhe më të madhe të Artmotion, tani duke përfshirë në përmbajtjen e vet të gjitha kanalet e Digitalb.

Lajme

03/05/2022 15:00

Nga 1 Maji të gjithë klienteve të Artmotion do të ju pasurohet më shumë pakoja të cilen e kanë, duke perfituar më shumë kanale ekskluzive të platformës Digitalb, si Top Channel, Top News, Bang Bang, Cufo, Explorer, Filma GOLD, MAX, Hits, Comedy, por edhe ekskluzivisht në Artmotion ligen më të madhe në botë, Premier liga dhe shumë kanale të sportit. Përmbi 300 kanale të ndryshme, me internet të shpejte deri në 350mbps ju mundeson Artmotion, juve që deshironi t’I keni të gjitha në një vend, duke ja shtuar që sot Artmotion ka sherbim te jashtezakonshem ndaj klientit.

Kjo e bën Artmotion platformën më atraktive dhe më të permbushur në treg.

Risi tjeter me rëndesi për të gjithë klientet është që Artmotion nga data 3 Maj do të lansojë ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë klientet që dëshirojne të kenë pakot tona, më kanale të shtuara të DGA. Klientet ekzistues të cilet kanë pako aktive dhe kontrate me Artmotion, kanalet e Digitalb do të ju shtohen në listë te kanaleve.

Pako Premium është pako e plotë me të gjitha kanalet e DGA dhe të Artmotion dhe është pakoja më e pasur në Kosove, me përmbi 300 kanale, internet deri në 350 mbps dhe 28 kanale të sportit, me të gjitha sportet në një vend.

Pako Full është pakoja familjare më e permbushur dhe më e plota në treg, me perfshirje të kanalit Top Channel, e kanale tjera të DGA si dhe te gjitha kanalet turke, filma, dokumentar si dhe me kanale të sportit për të gjithë ata që dëshirojnë qe ne pakon familjarje, Pako Full ka edhe kanale te sportit ku klientet mund te shikojnë lojë nga liga e kampionëve, dhe lojë tjera të cilat transmetohen në kanalet e sportit në Pakon Full.

Pako Light është pakoja e cila ka shumë kanale të DGA, Top News dhe kanale tjera familjare, si dhe të gjitha kanalet për femijes, si Cufo, Bang Bang, etj.

Vizitoni pikat e shitjes së Artmotion apo thirrni ne 080020600 dhe informohuni per risite në Artmotio, pakot, kanalet dhe ofertat për ju.