Yjet e rrjeteve sociale

Ka kohë që yjet e televizionit u janë dorëzuar përfundimisht rrjeteve sociale, duke e parë këtë si një mundësi të mirë për të qenë afër fansave, në kohë reale. Në këtë mënyrë, fansat nuk kanë nevojë t’i presin më ‘paparazzit’, pasi do t’i shohin fotografitë e freskëta të yjeve, bile përpara fotografëve. Të preferuarit e…

ShowBiz

27/01/2014 23:15

Ka kohë që yjet e televizionit u janë dorëzuar përfundimisht rrjeteve sociale, duke e parë këtë si një mundësi të mirë për të qenë afër fansave, në kohë reale.

Në këtë mënyrë, fansat nuk kanë nevojë t’i presin më ‘paparazzit’, pasi do t’i shohin fotografitë e freskëta të yjeve, bile përpara fotografëve.

Rihanna

Të preferuarit e tyre shpalosin momentet personale apo zbavitëse, posaçërisht mendime, komente, deklarata etj, përmes profileve të tyre në Twitter, Instagram e Facebook.

Më poshtë mund ta shikoni një galeri, ku shihen yjet e muzikës dhe të filmit, me postimet e tyre më të reja si Rihanna, Madonna, Belen Rodriguez etj etj.

Sara Tommasi Justin Bieber Eva Henger Elisabetta Gregoraci Candice Swanepoel Belen Rodriguez Aida Yespica Madonna