Yahoo zbulon logon e re

Është pjesë e një përpjekjeje nga CEO Marissa Mayer që të vendosë disa tipare të freskëta në brendin e nderuar të teknologjisë, ndërsa mbetet e njëjta ngjyra dhe pikë e përqendrimit. Ka qenë gati një vit që logot janë ndërruar nga ndërmarrjet e teknologjisë. Motorola, eBay dhe Microsoft kanë paraqitur pamjet e reja gjatë asaj…

Auto & Tek

05/09/2013 17:06

Është pjesë e një përpjekjeje nga CEO Marissa Mayer që të vendosë disa tipare të freskëta në brendin e nderuar të teknologjisë, ndërsa mbetet e njëjta ngjyra dhe pikë e përqendrimit.

Ka qenë gati një vit që logot janë ndërruar nga ndërmarrjet e teknologjisë. Motorola, eBay dhe Microsoft kanë paraqitur pamjet e reja gjatë asaj kohe.

Më së fundi, YouTube filloi të përdorë një logo tjetër për aplikacionet e veta. Yahoo ka treguar në një video përbërjen e logos së re.

(PCWorld Albanian)