Të Infektuar: 106.192

Të Shëruar: 97.057

Të Vdekur: 2.202

Xhemile Ibishi ka nevojë për ndihmën tuaj

16:24 | 27 Korrik 2020

Xhemile Ibishi, ka mbetur e palëvizhme që disa muaj.

Ajo jeton në Fushë Kosovë dhe merr vetëm ndihmë sociale prej 75 eurosh në muaj.

Xhemilja vuan edhe nga sëmundje të tjera: Zemra dhe veshkët.

Sipas familjes ajo për shkak të pamundësisë për të lëvizur nuk po mundet të kryejë pothuajse asnjë vizitë tek mjeku.

Mjekët e vizitojnë atë në shtëpi herë pas herë.

Familjarët thonë se ajo edhe për shkak të problemit që ka me peshën nuk do të mund të kryejë ndonjë intervenim mjekësor.

Ata të cilët kanë mundësi të kapin ndonjë kontribut për shërimin e saj mund ta bëjnë duke kontaktuar këta numra të telefonit.

Bedriu – 045/981-827.

Qamilja – 049/ 590 – 192.