Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Xhelozia shqiptare: Fshije burrin tim nga shokët e Facebook-ut (Foto)

23:02 | 11 Nentor 2015

Një grua, identiteti i së cilës është ruajtur anonim, i është drejtuar një tjetër gruaje me një kërkesë që më tepër ngjason me një urdhër: Ma hiq burrin nga Facebook!

E akuzuara është përpjekur ta qetësojë akuzuesen por më kot.

Ajo i ka shpjeguar se e ka thjesht shok në linjë dhe kaq, por zonja xheloze nuk donte t’ia dinte.

E akuzuara i ka kërkuar që të paktën t’ia thoshte me mirësjellje e jo në formë urdhëri dhe i ka sugjeruar që në raste të tilla këtë kërkesën t’ia bënte burrit të saj që të ikte nga Facebook dhe jo të tjerëve.

Megjithatë për kënaqësine e zonjës së shqetësuar “flirtuesja” ia ka hequr burrin!

 

burri

burri1