Vrasja e 21 vjeçares në Ferizaj: Protestohet sot në Prishtinë

Sot në orën 17:30, në sheshin “Zahir Pajaziti” do të protestohet për rastin e vrasjes së 21 vjeçares në Ferizaj. Protesta është organizuar nga Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist. 21 vjeçarja u vra të premten në Ferizaj. I dyshuar për rastin është ish burri i saj, i cili tashmë ndodhet në paraburgim.  

Lajme

15/04/2024 08:08

Sot në orën 17:30, në sheshin “Zahir Pajaziti” do të protestohet për rastin e vrasjes së 21 vjeçares në Ferizaj.

Protesta është organizuar nga Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist.

21 vjeçarja u vra të premten në Ferizaj. I dyshuar për rastin është ish burri i saj, i cili tashmë ndodhet në paraburgim.