Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Votohet Komisioni hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë

17:26 | 10 Korrik 2020

Procesi i privatizimit në Kosovë do të hetohet nga një komision funksional i themeluar sot në Kuvendin e Kosovës.

Me 77 vota për në Kuvendin e Kosovës, është votuar Komision hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë.

Komisioni do t’i ketë 11 anëtarë, dhe është propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës. /Lajmi.net/