Vogëlushi simpatik shfaqë muskujt e tij (Video)

20:40 | 10 Tetor 2014

Bebeja Hadley bën lëvizje të muskujuve përballë një pasqyre me babain e tij.

A mundet ky të jetë mashkulli më i fortë në botë në të ardhmen?

Bebja tetë-muajshe Hadley çuditërisht di si t’i lëvizë muskujt e tij pasi shikon babain duke qëndruar me të para një pasqyre.

Shikojeni atë tek mëson nga i ati, dhe fillon të garojë komplet kundër tij.