Vogëlushi ia heqë të ëmës parukën, reagon i habitur duke mos ditur çfarë po ndodhë (Video)

17:14 | 4 Shtator 2018

Derisa po luante me nënën në shtëpinë e tyre që ndodhet diku në Shtete e Bashkuara, një fëmijë mbeti i hutuar, kur i mbet në dorë paruka saj.

Gjysmë në vaj dhe i frikësuar, ai provoi t’ia ngjiste përsëri, ndërsa e ëma tij nuk ndalonte së qeshuri, transmeton Telegrafi.

“Ky është hapi i parë i tij, në botën e madhe të mashtrimeve estetike”, ka qenë një prej komenteve të shumta.

Mënyra si reagoi vogëlushi, i ka bërë shikuesit ta shpërndajnë me shpejtësi videon, ndërsa grumbulluan edhe shumë reagime pozitive.