I vihet flaka një “Audie” në Shkup

Tre persona të panjohur mbrëmë i kanë vënë flakën një automjeti motorik "Audi" me targa të Shkupit, pronë e F.F. (55) nga Shkupi në rr. "Hristijan Todorovski Karposh"

Lajme

05/12/2016 13:26

Autorët pasi që janë vërejtur nga denoncuesi kanë ikur nga vendi i ngjarjes. Zjarri është lokalizuar nga pronari dhe fqinjët.

Rastin e ka denoncuar F.F. mbrëmë 21 minuta pas mesnate.

Ndërmerren masat për gjetje të autorëve dhe për zbardhje të plotë të rastit.