Të Infektuar: 1083

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Video që dëshmon se nuk ka dhuratë më të mirë se familja

10:15 | 4 Nentor 2019

Ky burrë është duke u kthyer në shtëpi nga ushtria për të befasuar familjen e tij.

Atij iu është jap pushim për një muaj që e lejoi atë të kthehej në shtëpi, transmeton lajmi.net.

Vetëm disa anëtarë e kanë ditur se është duke u kthyer në shtëpi dhe do të e ndihmojnë atë të i befasoj anëtarët e tjerë të familjes.

Momenti kur befason gjyshën e tij është një moment tejet i ëmbël. Të gjithë janë të shokuar kur e shohin atë dhe nuk mund të i besojnë syve.

Por, momenti më emocional është kur takohet me nënë e tij. Nëna e tij kthehet nga puna dhe ai është fshehur nën një batanijes.