Veturat më të shitura të vitit

Në Amerikë vazhdon trendi i veturave të mëdha, të cilat duken më të preferuarat. Por, kjo nuk ndodh edhe në kontinentet tjera, ku preferohen veturat me motor më të vogël dhe ekonomike, për shkak të shumës së lartë të karburantit. Më poshtë mund t’i shihni llojet e veturave që u shitën më së shumti në…

Auto & Tek

02/01/2014 12:00

Në Amerikë vazhdon trendi i veturave të mëdha, të cilat duken më të preferuarat. Por, kjo nuk ndodh edhe në kontinentet tjera, ku preferohen veturat me motor më të vogël dhe ekonomike, për shkak të shumës së lartë të karburantit. Më poshtë mund t’i shihni llojet e veturave që u shitën më së shumti në vitin 2013.

Ford Focus Toyota Corolla Volkswagen Jetta Hyundai Elantra Chevrolet Cruze Toyota Camry Volkswagen Golf Ford Fiesta Honda CR-V Volkswagen Polo