Vetura sportive që pritet të pushtojë rrugët e Europës

Një model i ri nga Lexus, do të debuton në “Geneva Motor Show” javën e ardhshme. Tradicionalisht,modelet F Sport kanë dizajnë unike, të bukura, por në të njëjtën kohë shfaqen shumë agresiv vizualisht. Lexus është futur në garë si rival i BMW 4 Series Sport. Ato me të cilat identifikohet ky model, janë në kabinë dhe nën…

Auto & Tek

02/03/2014 22:05

Një model i ri nga Lexus, do të debuton në “Geneva Motor Show” javën e ardhshme. Tradicionalisht,modelet F Sport kanë dizajnë unike, të bukura, por në të njëjtën kohë shfaqen shumë agresiv vizualisht.

Lexus është futur në garë si rival i BMW 4 Series Sport. Ato me të cilat identifikohet ky model, janë në kabinë dhe nën lëkurë.

Brendësia është e veshur me lëkurë Rioja dhe një prerje nga Silver Performance. Më shumë informata për këtë model nuk janë dhënë ende. Pritet që të debutojë javën e ardhshme dhe t’i shpalos karakteristikat tjera.