Vetëvendosje: Janë arrestuar mbi 90 aktivistë

Lëvizja Vetëvendosje thonë se Policia ka arrestuar mbi 90 aktivistë të tyre deri më tash.

Lajme

28/11/2015 16:48

Madje thonë se disa prej tyre janë të lënduar rëndë, siç thonë ata, nga dhuna brutale policore.

“Dënojmë arrestimin e tyre të padrejtë dhe kërkojmë lirimin e tyre të menjëhershëm”, thotë ky subjekt./ lajmi.net