Veterani i luftës ka nevojë për ndihmën tonë

20:34 | 17 Maj 2019

Sadri Rexhaj ka nevojë për ndihmën tonë.

Ai ka pësuar aksident në punë dhe ka lënduar palcën kurrizore, si pasojë ka mbetur i palëvizshëm.

Afro tre muaj Sadriu ka kërkuar shërim në vend, ku i është keqësuar gjendja.

Atij është çelur trupi varrë nga infeksione intra spitalore, postraumatike kobit.

Në pamundësi për shërim këtu 40-vjeçari është dërguar për shërim jashtë vendit.

Sadri Rexhaj është veteran i luftës.

Të ardhurat mujore të tij janë 170 euro, dhe kostoja fillestare e trajtimit prej 20 mijë eurosh është e papërballueshme për familjen.

Ai ka gruan dhe katër fëmijë.