Veteranët e UÇK-së do të protestojnë për mos publikimin e listave

Protestat e veteranëve janë të pashmangshme. Një e tillë së shpejti do të mbahet si shenjë pakënaqësie për mos publikim të listave të veteranëve nga ana e komisionit qeveritar për verifikimin e invalidëve dhe veteranëve të UÇK-së.

Lajme

07/03/2015 21:17

Nesër Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Luftëtarëve të UÇK-së ka paralajmëruar një konferencë për media ku do të bëhet e ditur data e protestës.

Konferenca do të mbahet para Qeverisë së Kosovës në orën 14 është njoftuar në një njoftim për media nga kryetari Xhevdet Qeriqi.