Vetëm personat që kanë këtë grup gjaku, do ofrojnë kënaqësi kulmore seksuale

Ekspertët kanë konstatuar që edhe grupi i gjakut ka ndikim në shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit.

Lifestyle

03/06/2019 16:31

Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur bëhet fjalë për seksin, transmeton lajmi.net.

Gjithashtu është zbuluar se njerëzit me grupin 0 të gjakut kanë prirje më të mëdha në unifikimin seksual me partnerin.

Njerëzit që kanë këtë grup gjaku dinë se cilat karakteristika i kanë dashnorët më të mirë dhe bëjnë çdo gjë që të bëhen vërtet të tillë.

Pra, nëse partneri juaj e ka këtë grup gjaku, seksi i rregullt dhe kënaqësia kulmore seksuale është i garantuar. /Lajmi.net/