Venecia arrin në Kinë

Një sipërmarrës në Kinë ka shpenzuar 197 milion europër ndërtimin e një qendre tregtare e cila duket si Venecia.

Fun

23/05/2014 12:03

Ndërtesa në Shijiazhuang, të provincës Hebei në Kinë përmban arkitekturë të stilit Venecian dhe ka një kanal brenda qendrës tregtare me anijet e famshme të quajtura gondola dhe me gondolierët që i ngasin ato, kështu që blerësit mund të udhëtojnë në gondola brenda qendrës tregtare me arkitekturë të stilit Venecian në Shijiazhuang të Kinës.

Madje edhe në tavanin e qendrës tregtare është pikturuar qielli i kaltër me re të bardha, për të lënë përshtypjen e një dite të këndshme vere në Itali.