Vëmendje meshkuj! Çfarë duhet të bëni në shtrat që seksi të jetë më i mirë

20:37 | 11 Korrik 2019

Dr Shahzadi Harper një eksperte në menopauzë dhe ndërrimin hormonal dhe libido, ka treguar se çfarë dëshirojnë gratë që një mashkull të bëjë gjatë seksit.

Shumë çifte janë gjithmonë në kërkim të eksplorimit të mënyra të ndryshme se si ti nxisin gjëra në dhomë.

Përderisa shumë studiues kanë nxjerrur një list më gjëra në mënyrë që të keni marrëdhënie seksuale më të mirë si p.sh: masazhimin, pëshpëritja në njërin tjetrin, mirëpo doktorët kanë treguar forma tjera se çka saktësisht i pëlqen një gruaje që një mashkull të bëjë gjatë seksit, raporton “Daily Mail”, transmenton lajmi.net.

Dr. Harper tha se “Mendoj që varet prej situatës por ndonjëherë gratë kanë nevoj të flasin më shumë sesa meshkujt gjatë seksit”.

“Mendoj se ato kanë nevojë të pyeten se çfarë dëshirojnë”

“Mendoj se ato kanë dëshirë që meshkujt të jenë në kontroll, por të udhëhiqet nga çka thotë ajo”. Gjithashtu atyre ju pëlqejnë që të ndërtojnë skenare të ndryshme, si psh të i mbyllni sytë, në mënyrë që të jenë në kontroll dhe t’i tregojnë se ku dëshirojnë të preken. Ato në këtë mënyrë janë në gjendje të shprehin fantazitë që kanë në kokën e tyre. /Lajmi.net/