Vdes Agnesa, humbë betejën me jetën

10:05 | 2 Korrik 2014

Agnesa Kondirolli

Peja ka marrë lajmin e zi për vdekjen e vajzës të re, Agnesa Kondirolli. Pas betejes së gjatë për jetë, Agnesa ka humbur betejën për jetë duke vdekur në moshën 19 vjeçare.

Agnesa Kondirolli vuante nga melanoma malinje dhe për të sfiduar luftën e saj me këtë sëmundje ishin organizuar shumë aktivitete në mbarë Kosovën.

Madje edhe televizioni i njohur shqiptar “Top Chanel” kishte marrë iniciativë për të ndihmuar Agnesën, iniciativë e udhëhequr nga prezantuesja, Arbana Osmani dhe gazetarja, Lori Hoxha, e bija e Dritan Hoxhës. /rtk/