Vazhdon gjykimi ndaj Oliver Ivanoviqit

Gjykimi ndaj liderit të SDP-së, Oliver Ivanoviqit dhe katër serbëve të tjerë të akuzuar për krime lufte ndaj popullatës shqiptare gjatë viteve 1999 – 2000 do të vazhdojë edhe sot në Gjykatën Themelore në Mitrovicë.

Lajme

04/08/2015 08:18

Pritet që gjatë seancës së sotme të dëshmojë avokati dhe ish–prokurori i kësaj gjykate, Gani Rexhaj.

Katër të akuzuarit e tjerë janë Dragolub Delibashiq, Ilia dhe Nebojsha Vujaçiq, si dhe Aleksandar Llazoviq.